Fast ydelse og ikke ekstraudgifter med operationel leasing

fast ydelse og ingen ekstraudgifter

Operationel leasing er en god løsning for dig, der gerne vil have høj budgetsikkerhed og ingen bekymringer i forbindelse med drift, service og reparation af din varebil.

Operationel leasing betyder i al sin enkelthed, at du lejer en varebil til en fast månedlig ydelse, og her er alt inkluderet; service, vedligehold, reparation, sommer- og vinterdæk, lånebil etc. Det eneste, du selv skal finansiere, er dit brændstofforbrug samt naturligvis en forsikring, så du er dækket ved eventuelle skader på enten din eller andres biler.

Slip for alle bekymringer der følger ved at eje en bil

Med denne leasingmodel slipper du for alle de bekymringer, der følger med det at eje en bil, og samtidig får du en høj budgetsikkerhed, så du kender dine transportudgifter fra måned til måned. Når leasingperioden er slut, skal du aflevere bilen tilbage, og herefter kan du frit vælge, om du vil købe eller lease en ny varebil – eller måske ingen af delene – og et eventuelt værditab på bilen er ikke dit ansvar.

Med operationel leasing får du altså:

Høj budgetsikkerhed

Høj budgetsikkerhed med fast månedlig ydelse"

Udskift bilen

Mulighed for at skifte din varebil med jævne mellemrum"

Risikofrit

Ingen risiko for værditab"

Fordi du skal aflevere varebilen tilbage efter endt aftale, er der reelt tale om leje af en varebil. Værdien kan altså ikke tilskrives din virksomhed, og du skal desuden være opmærksom på, at der vil være en vis kilometerbegrænsning i forbindelse med brug af bilen.

Fordele og ulemper ved operationel leasing

En af de helt store fordele ved leasing generelt er, at du slipper for at binde stor kapital i varebilen, og dermed får du større økonomisk frihed i dagligdagen. Kigger man specifikt på operationel leasing, får du samtidig økonomisk tryghed, fordi du ved præcis, hvor mange udgifter du har til bilen hver måned, og du slipper desuden for de mange bekymringer, der følger med livet som bilejer i forbindelse med service- og værkstedsbesøg – det er nemlig os, der betaler.

En anden væsentlig fordel er, at du med operationel leasing kan skifte din bil efter endt løbetid uden at bekymre dig om restværdi eller videresalg.

Ulempen ved operationel leasing er, at der er kilometerbegrænsning på din kørsel, og derfor skal du med stor sikkerhed vide, at du ikke kører mere end aftalt. Får du brug for at udvide kilometerantallet, finder vi naturligvis en løsning, men det får betydning for din månedlige ydelse.

Hvem skal vælge operationel leasing?

Operationel leasing er for dig, der gerne vil kende dit transportbudget langt ud i fremtiden og som har en nogenlunde klar idé om, hvor mange kilometer du kører dagligt. Med denne form for leasing binder du dig kun i leasingperioden, og du hæfter ikke for værditabet, når bilen leveres tilbage efter endt aftale.

Samtidig kan operationel leasing være den helt rigtige løsning for dig, der har brug for en nyere varebil, men som ikke ønsker at optage et lån i banken eller binde kapital i en bil.

Ofte stillede spørgsmål

Med operationel leasing får du en fast månedlig ydelse, og du slipper for at bekymre dig om værkstedsregninger, service og uforudsete udgifter.

Når du leaser din varebil gennem leasevarebil.nu, laver vi en individuel aftale med vores samarbejdspartnere, der passer til din økonomiske situation, og herefter betaler du en fast månedlig ydelse i hele aftalens løbetid.

Ja – ved operationel leasing er der kilometerbegrænsning. Det skyldes, at det kørte antal kilometer har stor betydning for den pris, vi kan få for bilen, når du leverer den tilbage.

Hvis du kan se, at du kommer til at køre mere end aftalt, skal du kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Ved operationel leasing har du ingen udgifter til værkstedsregninger og lignende; dem afholder leasevarebil.dk.

Regnskabsmæssigt er en operationelt leaset bil en driftsomkostning i din resultatopgørelse, og du får løbende fradrag for dine udgifter til bilen.

Når leasingaftalen udløber, afleverer du din varebil tilbage til os, og herefter er det op til dig, om du vil lease eller købe en ny – værditabet på den afleverede bil er vores ansvar.

Bliv ringet op af en konsulent

Er du klar til at høre mere om leasing af varebiler, eller vil du bare gerne besøge butikken, så du kan få et indblik i dine muligheder.