Køb, salg og leasing af varebiler

Skal du købe en ny eller brugt varebil, eller leder du efter den optimale leasingaftale, så lad os hjælpe dig. Vi har altid et stort udvalg af forskellige modeller på lager, og har vi ikke det, du leder efter, finder vi det.

Leasevarebil.dk er en del af Autohuset Ballerup, og vores erfaring med køb, salg og leasing af varebiler strækker sig helt tilbage til 2012. Med fokus på professionel og grundig vejledning hjælper vi dig med at finde det helt rigtige køretøj til din virksomhed og ikke mindst den rette finansieringsmodel til dine behov.

Nyere brugte varebiler

Finansiel leasing

Med finansiel leasing får du frihed til selv at styre din biløkonomi. Du skal selv betale værkstedsregninger, service, dæk etc., ligesom du forpligter dig til at købe bilen, når leasingaftalen udløber. Til gengæld slipper du for den store registreringsafgift, ligesom du ikke skal binde likviditet i bilen – og du er desuden ikke bundet af en kilometerbegrænsning.

Lavere registreringsafgift

Ved leasing er registreringsafgiften på din bil lavere end ved køb, og selvom du forpligter dig til at overtage bilen fremadrettet, er du selv med til at fastsætte længden på leasingperioden.

Behold likviditeten

Når du leaser en varebil, slipper du for at binde likviditet i bilen – du kan i stedet lade pengene blive i virksomheden, så økonomien forbliver stærk.

Ingen kilometerbegrænsning

Ved finansiel leasing begrænses du ikke af et fast kilometertal. Du har derimod frihed til at køre, så langt du vil, når du vil.

Læs mere

Få professionel rådgivning

Leasing af varebiler kan være lidt af en jungle at finde rundt i, og du kan med fordel alliere dig med en ekspert, der kan vejlede og rådgive ud fra dine behov. Hos leasevarebil.dk har alle sælgere et bredt branchekendskab og en grundig uddannelse, og vi sætter en ære i at give dig en fyldestgørende rådgivning – det er nødvendigt for at træffe den rette beslutning.

Er du nysgerrig på at se vores udvalg af nyere brugte varebiler, vil du bare gerne høre mere om leasing eller er du på udkig efter en specifik varebil direkte fra fabrikken, så kig forbi Autohuset Ballerup, hvor vi holder til. Vil du være sikker på at møde en sælger, der har god tid til at vise dig rundt og forklare om leasingmodellerne, kan du med fordel melde din ankomst i forvejen – vi glæder os til at se dig!

Kontakt os

Operationel leasing

Med operationel leasing får du en høj budgetsikkerhed, hvor du ved præcis, hvor meget du skal betale hver måned; det er nemlig os, der afholder alle udgifter til værkstedsbesøg, service og lignende. Til gengæld begrænses du af et fast kilometertal, du må køre i bilen per år, og fleksibiliteten er derfor ikke så stor.

Økonomisk tryghed

Med operationel leasing kender du dine transportudgifter hver måned, da du ikke bliver overrasket af værkstedsregninger, nye dæk etc. – alt det betaler vi.

Skift bilen

Når din leasingaftale udløber, afleverer du bilen tilbage til os uden at bekymre dig om restværdi eller videresalg – du skifter blot til en ny bil og en ny leasingperiode.

Ingen banklån

Vælger du operationel leasing får du en bil uden at binde kapital, og samtidig slipper du for at oprette et lån i banken.

Læs mere

Bliv ringet op af en konsulent

Er du klar til at høre mere om leasing af varebiler, eller vil du bare gerne besøge butikken, så du kan få et indblik i dine muligheder.